Η εταιρία

Η εταιρία C.AL.COM είναι μια σύγχρονη δυναμική εμπορική επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των προφίλ αλουμινίου.

Απαρτίζεται από στελέχη που διαθέτουν υψηλή τεχνική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού, παραγωγής, επιφανειακής επεξεργασίας, ειδικών κατεργασιών και ειδικών συσκευασιών προφίλ αλουμινίου.

Μέσα από μία αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και ελέγχου επιλέγουμε εργοστάσια παραγωγής στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, φροντίζοντας για την εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.

Με σαφή προσανατολισμό προς τις εξαγωγές από τα πρώτα της βήματα η εταιρία μας εδραίωσε ένα δίκτυο πωλήσεων σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης το οποίο επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς και σε χώρες εκτός Ευρώπης. Στην εγχώρια αγορά η C.AL.COM αποτελεί προμηθευτή των μεγαλύτερων εξαγωγικών εταιριών των οποίων τα προϊόντα αποτελούνται από  προφίλ αλουμινίου.

Όραμα της εταιρίας αποτελεί η κατάκτηση της κορυφής στο σχεδιασμό και την εμπορία προφίλ αλουμινίου και η σύνδεση του ονόματος C.AL.COM με την υψηλή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση. 

newsletter

Ζητήστε προσφορά