F.A.Q

Τι είναι η CALCOM?

Η CALCOM είναι μια σύγχρονη εμπορική εταιρεία αλουμινίου που ειδικεύετε στον σχεδιασμό και παραγωγή προϊόντων αλουμινίου. Είναι σε θέση να προσφέρει γκάμα κραμάτων, επεξεργασιών, επιφανίων και σχεδιασμό λύσεων για εξειδικευμένες αρχιτεκτονικές ανάγκες.

Τι είδους προϊόντα προσφέρει η CALCOM;

H εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει γκάμα κραμάτων, επεξεργασιών, επιφανίων και σχεδιασμό λύσεων για εξειδικευμένες αρχιτεκτονικές ανάγκες. Διαθέτουμε δικές μας σειρές αρχιτεκτονικών συστημάτων (πόρτες, παράθυρα, ρολά, υαλοπετάσματα, σκίαση, διαχωριστικά χώρων), μεγάλη γκάμα standard προφίλ και παράλληλα ειδικευόμαστε στην παραγωγή προφίλ αλουμινίου επί σχεδίου.

Σε ποιους απευθύνεται η Calcom;

Σε κατασκευαστές αλουμινίου, αρχιτέκτονες, αλλά και κάθε μικρή ή μεγάλη βιοτεχνία ή βιομηχανία που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της προφίλ αλουμινίου. Τα προϊόντα μας βρίσκουν εφαρμογή σε μια μεγάλη γκάμα ειδών όπως έπιπλα, κουζίνες, ντουζιέρες, greenhouses, φωτισμοί, εξαερισμοί, βιομηχανικές εφαρμογές, επιγραφές, στην ναυτιλία και στην αυτοκινητοβιομηχανία. 

Τι πιστοποιητικά διαθέτει η Calcom για τα προϊόντα της;

Τα προϊόντα της Calcom συνοδεύονται με πιστοποίηση CE (EN 15088:2005) και παράλληλα για την παραγωγή των προϊόντων της ακολουθείται αυστηρά, παραγωγική διαδικασία πιστοποιημένη με ISO 9001:2005. Επίσης στον τομέα ηλεκτροστατικής βαφής και ανοδίωσης τα προϊόντα μας πιστοποιούνται με Qualicoat και Qualanod αντίστοιχα. 

Τι επεξεργασίες επιφάνειας προσφέρει η Calcom;

H Calcom προσφέρει, πέραν του άβαφου προφίλ και βαμμένο, είτε από ανοδίωση, είτε από ηλεκτροστατική βαφή. Και για τις δύο μεθόδους τηρούνται διαδικασίες πιστοποιημένες με Qualicoat και Qualanod. 

Τι είδους συσκευασία μπορώ να έχω για τα προφίλ μου;

Η Calcom έχοντας μεγάλη εμπειρία στην συσκευασία προφίλ αλουμινίου μπορεί να σας προτείνει την κατάλληλη συσκευασία ανάλογα το προφίλ και να διασφαλίσει έτσι την παράδοσή τους σε άριστη κατάσταση, την ελαχιστοποίηση του κόστους διαχείρισης και αποθήκευσης. Περισσότερες πληροφορίες για τα είδη συσκευασίας που προσφέρονται μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Υπηρεσίες -> Συσκευασία.

Τι είδους κατεργασίες μπορεί η Calcom να προσφέρει στα προφίλ;

Η Εταιρεία μας εξειδικεύεται σε ειδικές κατεργασίες παντός τύπου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Πατώντας στην κατηγορία Υπηρεσίες -> Μηχανουργικές Επεξεργασίες μπορείτε να δείτε τις δυνατότητες κατεργασιών. Επίσης η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει και υπηρεσία ειδικής μελέτης για την εφαρμογή ή συναρμογή των προφίλ σας για την κατάδειξη των κατάλληλων κατεργασιών που χρειάζονται. Περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες κατεργασιών που προσφέρονται μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Υπηρεσίες -> Μηχανουργικές Επεξεργασίες.

newsletter

Ζητήστε προσφορά